Anna Drijver

Multi-talent Anna geniet al sinds 2008 grote bekendheid bij het Nederlandse publiek, oa door de hoofdrol in de film BRIDE FLIGHT, van Ben Sombogaart. Vanaf haar afstuderen speelt Anna hoofdrollen in grote producties, in film, op tv en toneel. Haar talent beperkt zich niet tot acteren, inmiddels is Anna ook een succesvol schrijver.
Na BRIDE FLIGHT volgt in 2009 de volgende hoofdrol in KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER, die de status van Diamanten Film krijgt. Op televisie speelt Anna een hoofdrol in de succesvolle dramaseries LEVENSLIED en ZWARTE TULP. In 2012 is zij als Ava Gardner op de Italiaanse televisie te zien in WALTER CHIARI – FINO ALL ÚLTIMA. In hetzelfde jaar is zij in Berlijn voor de opnames van de Duitse tv-film DER ZWEITE MANN (ZDF) en afgelopen jaar filmde zij de ZDF film DER BANKRUB.
Op het toneel schitterde Anna in de voorstelling GEJAAGD DOOR DE WIND en komend jaar zal ze te zien zijn in de marathon-voorstelling BORGEN (NNT, Ola Mafalani).
In november 2010 verscheen Anna’s debuutroman JE BLIJFT en in november 2014 haar tweede roman EI. Anna schrijft mee aan de tv serie Orpheus, welke vanaf 2016 op tv is te zien.

Foto: Koos Breukel